Konference

Tilmelding er lukket

Hvis du vil på venteliste, kan du skrive en mail til: [email protected]

Next Agile: Agil transformation og AI i skaleret agilt

NextAgile

Dato: 28. oktober 2024, kl. 12.00
Sted: Scandic Sydhavnen
Pris: Gratis

Vi inviterer dig til Next Agile, hvor vi sætter fokus på to aktuelle og vigtige temaer: Demants omfattende agile transformation og anvendelsen af AI i skaleret agile miljøer.

Demant: Den bredeste agile transformation

Hos Demant er man i gang med nok den bredeste agile transformation i Danmark til dags dato. De implementerer SAFe (Scaled Agile Framework) på tværs af hele organisationen, hvilket ikke kun omfatter IT, men også software- og hardwareudvikling samt marketing af høreapparater. Hør, hvordan Demant trækker på erfaringer fra andre implementeringer for at skabe en solid og bæredygtig transformation ved hjælp af interne ressourcer. Vi dykker ned i, hvordan man håndterer transformationen på tværs af forskellige fagligheder og brancher med lange årsplaner, og hvordan man sikrer værdi på tværs af alle forretningsområder.

Workshop: AI som værktøj i skaleret agilt

Vi kaster os ud i fremtidens spørgsmål. Hvordan kan AI anvendes til at løse udfordringer og skabe forbedringer i skaleret agile miljøer. Vi starter med en intro til AI, og dykker herefter ned i specifikke temaer:

  • Hvordan kan AI hjælpe ledelsen med strategiske beslutninger og målinger af agile initiativer?
  • Hvordan kan AI optimere team performance og identificere flaskehalse?
  • Hvordan kan AI forbedre porteføljestyring, ressourceallokering og forudsigelser?
  • Hvordan kan AI hjælpe Product Owners med at prioritere backlog og forstå kundebehov?

Program

Kl. 12.00 – 12.30 | Ankomst og sandwich

Kl. 12.30 – 12.50 | Velkomst v. Karina Nordvig, emagine

Kl. 12.50 – 14.00 | Demant - Den bredeste agile transformation v. Jonas Funk og Paola Sima, Demant

Kl. 14.00 – 14.30 | Pause

Kl. 14.30 – 16.00 | AI introduktion og AI som værktøj i skaleret agilt v. Camilla Kiel Grønvold og Martin Vince, emagine

Kl. 16.00 – 17.00 | Networking med vin og snacks

Målgruppe:

Arrangementet henvender sig til deltagere, der arbejder med skalerede agile organiseringer, og som ønsker at blive inspireret, co-create og vidensdele om dette emne. Profiler med ledelsesansvar som IT-udviklingsansvarlige, Agile Coaches, Scrum Masters, ART-ledere, Tribe Leads, PMO-ansvarlige og ansvarlige for agile transformationer.

Bemærk: Netværket er ikke for konsulenter. Vi forbeholder os retten til at annullere din tilmelding, hvis vi vurderer du ikke er en del af målgruppen.