Regulering, risici og sikkerhed

Naviger i nutidens komplekse landskab af reguleringer, risici og sikkerhedsudfordringer.

Observationer

At opbygge robusthed med et 360° perspektiv

I nutidens komplekse virksomhedslandsskab, er effektiv navigering blandt reguleringer, risici og compliance-krav afgørende for, at virksomheder kan drives etisk, minimere potentielle risici og sikre lovmæssig compliance. Derudover er det essentielt at prioritere cyber-sikkerhedsinitiativer for at sikre sig mod potentielle trusler.

Helt fundamentalt tror vi på en holistisk tilgang til etableringen af en fleksibel og compliant virksomhed. Ofte er der nemlig en tendens til at have et snævert fokus på IT-relaterede aspekter. Og selvom tekniske aspekter er vigtige, er det lige så vigtigt at overveje styring, vendor management, og overordnet drift af en omfattende strategi.

Projektfolk

Hvordan vi hjælper

Vores kompetencer

Vi kombinerer erfaring og ekspertise med en opmærksom og nysgerrig tilgang.

ISO-27001

ISO-27001

Enhver organisation skal tage stilling til, hvordan den varetager informationssikkerheden. En opgave, der Enhver organisation bør tage stilling til, hvordan informationssikkerheden varetages og forankres, set i forhold til det aktuelle trusselsbillede. Som teknologier og samarbejdsformer forandres, stiger kompleksiteten og en standardiseret tilgang kan derfor være løsningen. og Med anvendelsen af en sikkerhedsstandard som ISO/IEC-27001 kan I  således synliggøre og systematisere jeres tilgang til informationssikkerhed og reducere implementeringstiden.

ISO27001_mockup
Sourcing og kontraktstyring

Sourcing og kontraktstyring

It-markedet udvikler sig hurtigt, og leverandørfeltet er i løbende forandring. Beslutninger om sourcing bliver stadig mere komplekse, og at vælge mellem de mange muligheder kan virke uoverskueligt. Lad Peak hjælpe med at træffe de rigtige valg for jer, og få mest muligt ud af jeres leverandørsamarbejde.

sourcing and contract managemen

Ekspertiseområder

Cyber- & Informationssikkerhed

Regulering & Compliance

Risikostyring

Privatlivs- & Data Etik

Virksomhedskontinuitet & Robusthed

Vores fokusområder

Vi kombinerer erfaring og ekspertise med en opmærksom og nysgerrig tilgang. Vi arbejder tæt med klienter for at forstå deres unikke behov, vurdere potentielle risici, og udvikle skræddersyede løsninger som passer til deres forretningsmål and reguleringsmæssige forpligtelser.

Netværk

Udvid din horisont med ligesindede

Netværk:
NIS2 Danmark

Giv organisationen et stærkt fundament for cybersikkerhed

Four It professionals collaborating in a project

Blog

Insights

Læs alle insights, artikler og indlæg på vores internationale blog.

  Hvad er din udfordring?

Hvilke udfordringer står du overfor? Vi er nysgerrige efter at høre mere om din situation.