Nearshoring as a Service

Oplev friheden til at skalere

IT behov?

Mangler du adgang til IT-talenter og -kompetencer?

Få adgang til højt kvalificerede IT-specialister i Polen med emagine's Nearshoring service. Med en stigende efterspørgsel på IT-kompetencer giver vores fleksible tilgang dig mulighed for hurtigt at skalere dit team med erfarne eksperter.

Vidste du?

Grunde til at vælge Nearshoring

1

En stor mængde IT-professionelle

emagine har et stærkt netværk af IT-specialister i Polen. Vores stærke markedsposition og dygtige medarbejdere gør det muligt for os, at forbinde førende europæiske virksomheder med de bedste IT-talenter.

emagine_digit_2_RGB-2

Verdensklasse-kompetencer

Polske udviklere er kendt for at være meget dygtige. Ifølge rapporter fra HackerRank og TopCoder rangerer de i top på verdensplan.

3

+15.000 IT-kandidater

Polen har Europas største talentpulje inden for IT med mere end 350.000 IT-specialister. Over 15.000 studerende uddannes årligt inden for IT.

5

Kom igang indenfor 45 dage

emagines fleksible proces gør det nemt at få et Nearshoring-team etableret og sat i gang inden for 45 dage. Skalér hurtigt!

5

Kulturel kompatibilitet

Warszawa er kun en kort flyvetur væk. Dine nye kolleger kan nemt integreres i din virksomhedskultur med deres fremragende engelskkundskaber, professionelle mindset og "can-do" attitude.

Et udvalg af vores kunder

Indsigt

ebog: The ultimate guide to Nearshoring

E-bog:
Den ultimative guide til nearshoring

Få opdaterede fakta, indsigt og vores bedste råd om hvorfor og hvordan du kan komme i gang med nearshoring.

Tre nearshore-centre i Polen

Se vores nearshoring-setup i Polen

Med emagine's nearshoring-hubs i Warszawa, Krakow eller Lodz får du adgang til en fuldt skalerbar udviklingsafdeling, hvor du kan sammensætte dit eget team eller vælge individuelle IT-eksperter.

En fleksibel model

Find expertise in Poland: Polish universities have a long tradition of engineering and IT degree programs and are still among the best in these fields in Europe today.

Nearshoring as a Service

Skalér med IT-ekspertise fra Polen

Maksimer jeres IT-potentiale med emagine's Nearshoring-service. Benyt de bedste polske IT-specialister i en fuldt skalerbar opsætning. Vores fleksible model integreres problemfrit med dit team, så I kan fokusere på jeres kerneforretningsmål.

Bliv etableret i et vores Nearshoring-centre i Warszawa, Krakow eller Lodz. Vælg et kompetent team eller individuelle eksperter til at hjælpe med dine kritiske forretningsprojekter. Med 12 års erfaring og et stort netværk af specialister er emagine en compliant full-service partner, du kan stole på.

I gang indenfor 45 dage
Indenfor 45 dage kan dit IT-team være i gang. Vi håndterer alt det praktiske og står for kontorer, infrastruktur, hardware og erfarne konsulenter, så du kan fokusere på det, der betyder mest.

Skræddersyet til virksomhedens behov
Vores Nearshoring-service kan skaleres til enhver teamstørrelse, fra to konsulenter til +100. Vi tilpasser vores opsætning og anbefaler den mest egnede leverancemodel, hvad enten det er team extension eller en managed service.

Mød nogle af vores eksperter

Michal

Den mest værdifulde del er den fortsatte udvikling af mine færdigheder og viden på tværs af forskellige teknologier og brancher.

Michał Załuski
Sitecore Platform Specialist

Roza

emagine støtter mig hele vejen på min konsulentrejse.

Róża Szyc
Business Analyst

Mateusz

At være på forkant med udviklingen og føre an inden for de nyeste trends og teknologier er det, der driver mig og mine kolleger.

Mateusz Dudkiewicz
Cloud Engineer

Michal_B

At arbejde med emagine giver mig mulighed for at vokse og udvikle mine færdigheder i enhver retning, jeg vælger.

Michał Bucholc
IT Help Desk Specialist

Konrad

At arbejde distribueret med teammedlemmer fra forskellige tidszoner eller kulturer kræver åbenhed og fleksibilitet. Men med den rigtige tilgang er det en god oplevelse.

Konrad Krakowiak
DevOps Engineer

Sådan virker det

Fleksibelt, skalerbart og skræddersyet

emagines polske nearshoreafdelinger i Warsawa, Krakow og Lodz er specialiseret i at servicere europæiske virksomheder med skræddersyede løsninger.

Kun ved at forstå jeres situation og behov, kan vi levere en meningsfuld og værdiskabende service og løsning. Vores tilgang er summeret her:

01

Researchfase

Overvejer du stadig, om nearshoring er det rette valg for din virksomhed? Helt gratis tilbyder vi, at hjælpe jer med at foretage den research, der er nødvendig for, at træffe en informeret beslutning. Få et fyldestgørende indblik i et polsk nearshoringsetup og tag en tur med til Polen. Oplev vores faciliteter, interview nogle af vores skarpe konsulenter, tal med flere af vores kunder og få indsigt i arbejdskulturen og konsulenternes faglighed.

02.

Vi lytter, forstår og skaber klarhed

For at skabe den rette service og løsning må vi forstå din situation og behov. Du fortæller, vi lytter.

03.

En leverancemodel, der passer til formålet

Baseret på vores dialog og forståelse, og med vores mangeårige erfaring i bagagen, anbefaler vi det bedste mulige setup, der imødekommer dit behov.

04.

Kom i gang - Skalér

Nu er det eksekveringstid. For vores kunder er tid ofte en kritisk faktor. Med vores processer kan du forvente at have et team leveringsparat indenfor 30-45 dage.

05.

Nemt og enkelt – som det bør være
Vi sætter en ære i et gnidningsfrit samarbejde, der sikrer du får en leverance og service af højeste kvalitet. Vi tager hånd om alt det praktiske. Med andre ord, så står vi for kontorer, infrastruktur, hardware og naturligvis verdensklasse IT-specialister. Vi klarer det hele.

Fokus på compliance og sikkerhed

Information Security
ISO 27001 Afnor

Afaq_ISO-27001_64x64

Environmental management:
ISO 14001 - ISO 5001 integrated

Qvalify ISO 14001

Quality management:
ISO 90001

Qvalify ISO 9001

IT Operations:
Revi-it ISAE 3402 Operations

GDPR:
Revi-it ISAE 3000 GDPR

Fordele

Det får I

1

Stor volume af kvalificerede seniorkonsulenter

2

Fleksibilitet og skalerbarhed

3

Skræddersyet leverancemodel

4

Kulturelt match

5

En erfaren og etableret leverandør

  Partner til førende virksomheder og scale-ups siden 2011

emagine's nearshore-service i Polen er vokset til over 1300 kvalificerede konsulenter i 2023.

Vi betjener en bred vifte af kunder i vores tre nearshore-hubs i Warszawa, Kraków, Łódź hver dag.

Nearshore-konsulenter på kontrakt:
1300plus_2
Nearshoring-kunder:
60 plus
Konsulentattrition
Mindre end 5 procent

   Book en online tour

Få en guidet tur rundt på vores kontorer, og oplev hvor dit fremtidige team måske skal arbejde.