Skaler med IT ekspertise
i Polen

Nearshoring as a Service

IT i verdensklasse

Two it consultants in an office

Få ekspertise i Polen: Polske universiteter har en lang tradition for ingeniør- og IT-uddannelser og deres kandidater er blandt de bedste i Europa i dag.

Nearshoring as a Service

Skaler med IT ekspertise i Polen

Med emagines Nearshoring as a Service får du adgang til en fuldt skalerbar udviklingsafdeling i Polen og kan drage fordel af den store mængde højt specialiserede og kompetente IT-specialister, der findes her.

Fra du beslutter dig, kan du have et team fuldt operationelt på mindre end 45 dage. Samtidig kan du til enhver tid være ude af alle forpligtelser indenfor 30 dage. Vi tager hånd om alt det praktiske. Med andre ord, så står vi for kontorer, infrastruktur, hardware og naturligvis verdensklasse IT-specialister. Vi klarer det hele.

Vi kan skalere til hvilken som helst teamstørrelse, der er brug for; vi har kunder med to konsulenter og kunder med over +100 konsulenter.

Fordele

Det får du

1

Stor volume af kvalificerede seniorkonsulenter

2

Fleksibilitet og skalerbarhed

3

Skræddersyet leverancemodel

4

Kulturelt match

5

En erfaren og etableret leverandør

   Book en online tour

Få en guidet tur rundt på vores kontorer, og oplev hvor dit fremtidige team måske skal arbejde.

Kundemodul

client_module_device1

Kundemodulet: En gratis løsning for kunder

Som kunde hos emagine får gratis adgang til vores kundemodul. Her får du
nemt overblik og fuld kontrol over brugen af dine eksterne konsulenter.

Opmærksomhed fører til partnerskaber

Vores evne til at lytte, forstå og tilpasse os til vores kunders og konsulenters unikke udfordringer udgør fundamentet for, hvordan vi skaber mærkbare resultater og værdi – og i sidste ende stærke partnerskaber.

Vi er emagine, og du har vores opmærksomhed.

Sådan virker det

Fleksibelt, skalerbart og skræddersyet

emagines polske nearshoreafdelinger i Warsawa, Krakow og Lodz er specialiseret i at servicere europæiske virksomheder med skræddersyede løsninger.

Kun ved at forstå jeres situation og behov, kan vi levere en meningsfuld og værdiskabende service og løsning. Vores tilgang er summeret her:

01

Researchfase

Overvejer du stadig, om nearshoring er det rette valg for din virksomhed? Helt gratis tilbyder vi, at hjælpe jer med at foretage den research, der er nødvendig for, at træffe en informeret beslutning. Få et fyldestgørende indblik i et polsk nearshoringsetup og tag en tur med til Polen. Oplev vores faciliteter, interview nogle af vores skarpe konsulenter, tal med flere af vores kunder og få indsigt i arbejdskulturen og konsulenternes faglighed.

02.

Vi lytter, forstår og skaber klarhed

For at skabe den rette service og løsning må vi forstå din situation og behov. Du fortæller, vi lytter.

03.

En leverancemodel, der passer til formålet

Baseret på vores dialog og forståelse, og med vores mangeårige erfaring i bagagen, anbefaler vi det bedste mulige setup, der imødekommer dit behov.

04.

Kom i gang - Skalér

Nu er det eksekveringstid. For vores kunder er tid ofte en kritisk faktor. Med vores processer kan du forvente at have et team leveringsparat indenfor 30-45 dage.

05.

Nemt og enkelt – som det bør være
Vi sætter en ære i et gnidningsfrit samarbejde, der sikrer du får en leverance og service af højeste kvalitet. Vi tager hånd om alt det praktiske. Med andre ord, så står vi for kontorer, infrastruktur, hardware og naturligvis verdensklasse IT-specialister. Vi klarer det hele.