Et udvidet fokus
på ESG

emagines ansvar
EcoVadis Silver medal 2023 - Sustainability Rating
Anders_Gratte_CEO_emagine

Vi har en stor forpligtelse til at skabe bedre og mere bæredygtige arbejdsforhold for vores medarbejdere, kunder og det samfund, vi er en del af.

Anders Gratte, CEO, emagine

ESG report

Environmental, Social, and Governance Report (ESG)

I emagine arbejder vi utrætteligt på at optimere vores processer og gøre dem mere effektive og bæredygtige.

Vi er forpligtet til at reducere vores CO2-fodaftryk og bruge vores ekspertise til at hjælpe vores forretningspartnere med at gøre det samme.

Desuden har vi intensiveret vores compliance-indsats for at sikre, at vi driver forretningsdrift i overensstemmelse med de højeste etiske og professionelle forretningsstandarder.

CSR

Corporate Social responsibility (CSR)

emagine har forpligtet sig til at tilpasse sin strategi og forretningsdrift til FN's retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv (UN Guiding Principles on Business and Human Rights - UNGPs) og OECD's Retningslinjer for Multinationale Virksomheder.

Vi søger konstant at reducere den mulige negative påvirkning af vores forretningsdrift på miljøet, samtidig med at vi bidrager positivt til velfærden af de mennesker der er omkring os.

Wide_Who_We_are_consultant_7

Privacy policy

Databeskyttelsespolitik og GDPR

emagine er engageret og dedikeret til at beskytte privatlivets fred og sikre fortrolighed for alle medarbejdere, kunder, konsulenter og forretningspartnere.

Det gør vi med den største respekt og seriøsitet. Håndtering og beskyttelse af dine data er vores topprioritet.

Kvalitet og miljø

Kvalitet- og miljøpolitikker

Hos emagine stræber vi efter at beskytter miljøet og reducere vores aftryk herpå. Vi forbedrer løbende vores indsats for at reducere vores aftryk.

Code of Conduct

Forretningsforhold

Vi forventer, at alle vores forretningsrelationer (kunder, leverandører og konsulenter) tilpasser deres drift i overensstemmelse med vores Code of Conduct.

Her finder du vores Code of Conduct for forretningsforbindelser.

Whisteblower

Del din mening med os

Selvom vi gør vores bedste for at gøre de rigtige ting - kan vi stadig lære. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros, forslag eller hvis vi ikke overholder vores forpligtelser.