Environmental, Social, and Governance efforts (ESG)

emagines ansvar
EcoVadis Silver medal 2023 - Sustainability Rating
Anders_Gratte_CEO_emagine

We are dedicated to enhancing our environmental performance and have set ambitious goals to monitor progress for a brighter future. Our unwavering commitment lies in our accurate and transparent reporting.

Anders Gratte, CEO, emagine

ESG rapport

Environmental, Social, and Governance Report (ESG)

Hos emagine har vi forpligtet os til at integrere miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige (ESG) principper i vores forretningsdrift og virksomhedskultur.

Vores ESG-strategi fungerer som en vejledende ramme for bæredygtighedsinitiativer og sikrer, at vi overholder de højeste standarder for ansvarlighed i alt, hvad vi gør.

emaginne annual report 2023

CSR

Corporate Social responsibility (CSR)

emagine har forpligtet sig til at tilpasse sin strategi og forretningsdrift til FN's retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv (UN Guiding Principles on Business and Human Rights - UNGPs) og OECD's Retningslinjer for Multinationale Virksomheder.

Vi søger konstant at reducere den mulige negative påvirkning af vores forretningsdrift på miljøet, samtidig med at vi bidrager positivt til velfærden af de mennesker der er omkring os.

Wide_Who_We_are_consultant_7

Privatlivspolitik

Databeskyttelsespolitik og GDPR

emagine er engageret og dedikeret til at beskytte privatlivets fred og sikre fortrolighed for alle medarbejdere, kunder, konsulenter og forretningspartnere.

Det gør vi med den største respekt og seriøsitet. Håndtering og beskyttelse af dine data er vores topprioritet.

Kvalitet, miljø & sundhed- og sikkerhedspolitik

Kvalitet, miljø & sundhed- og sikkerhedspolitiker

Hos emagine stræber vi efter at beskytter miljøet og reducere vores aftryk herpå. Vi forbedrer løbende vores indsats for at reducere vores aftryk.

Code of Conduct

Forretningsforhold

Vi forventer, at alle vores forretningsrelationer (kunder, leverandører og konsulenter) tilpasser deres drift i overensstemmelse med vores Code of Conduct.

Her finder du vores Code of Conduct for forretningsforbindelser.

Whisteblower

Del din mening med os

Selvom vi gør vores bedste for at gøre de rigtige ting - kan vi stadig lære. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros, forslag eller hvis vi ikke overholder vores forpligtelser.