Projekter og implementering

Øg succesraten og optimer effekten af jeres projekter

Observationer

Alt for mange projekter er dømt til at fejle

Alle organisationer beskæftiger sig med projektledelse. Men ikke alle formår at organisere sig under samme projektmetoder, -sprog og -ledelsesformer. Succesen for ethvert projekt afhænger nemlig af, hvor godt det er planlagt, styret og udført. Projektledelse spiller en afgørende rolle i at udnytte fuldt ud potentialet i dine projekter.

Mange organisationer har behov for at organisere sig under én fælles tilgangsfane eller projektmodel, så alle snakker samme sprog og refererer til de samme metoder, processer og dokumenter. Med andre ord: en fælles projektkultur. Med en generel projektledelsesform eller en best practice får I et ensartet projektsprog og retning, der øger kvaliteten i projekterne.

Projektfolk

Hvordan vi hjælper

Vores projekt- og implementeringskompetencer

Vi kombinerer erfaring og ekspertise med en opmærksom og nysgerrig tilgang.

Effektive styregrupper

Effektive styregrupper

En styregruppe er ikke noget man sidder i. Det er noget, man arbejder i. Desværre hersker der i mange styregrupper tvivl om, hvad deres egentlige rolle og ansvar er – og det går ud over projektets succes. Derfor skal organisationer investere i deres styregrupper på samme måde, som de gør i projektledelse.

Ebbok Effective Steering Committees
Kickstart af projekter

Kickstart af projekter

Projektets succes afhænger af effektiv planlægning og udførelse. Dog er udfordringer som uklare projektstrukturer, stramme tidsrammer og tvetydige mål desværre almindelige for projektledere. Disse hindringer kan bremse fremskridtet allerede fra projektets begyndelse. Det er derfor afgørende at foregribe disse udfordringer for at maksimere projektets succes.

ebook Project kick start
Procesoptimering

Procesoptimeringer

Hvis jeres organisation oplever udfordringer med at styre processer og informationsstrømme, eller hvis det tager for meget tid og ressourcer at levere jeres tjenester eller produkter, så har vi løsningen til jer.

Hvis kvaliteten af jeres leverancer konstant skuffer og resulterer i lavere succesrater, eller hvis I kæmper med gentagne omkostningstab inden for kapacitet og kvalitet, så er vi her for at hjælpe.

Ebook Process improvement

Areas of expertise

Projektledelse

Projektudførelse

Styregrupper

Risikostyring

Projektkultur

Øg succesraten i jeres projekter

Projektledelse er en af vores spidskompetencer. Vi specialiserer os i at planlægge, organisere og styre projekter effektivt for at sikre en succesfuld implementering og i sidste ende gevinstrealisering.

Uanset om du søger vejledning til at forme din samlede projektorganisation, så frøene til en sund projektkultur eller mangler hjælp til specifikke projektdele, har vi ekspertisen til at assistere dig med at nå i mål.

Netværk

Udvid din horisont med ligesindede

Netværk: Projektleder Forum

Projektleder Forum er et nyt gratis netværk for projektledere i Danmark. Netværket er for alle, der arbejder med projekter, og som gerne vil bliv ved med aktivt at udvikle deres faglighed.

Business woman talking to two colleagues

Blog

Insights

Læs alle insights, artikler og indlæg på vores internationale blog.

  Hvad er din udfordring?

Hvilke udfordringer står du overfor? Vi er nysgerrige efter at høre mere om din situation.