Konference

Tilmelding er lukket


PMO Forum Q3

Programledelse i spændende tider

Novo Nordisk vokser og det samme gør behovet for styring, kommunikation og ledelse. Bo Seligmann fra Novo Nordisk fortæller om at gå fra et projekt til et stort og konstant voksende program i en konstant skiftende omverden.

Hvor og hvornår

PMO Forum afholdes fysisk d. 6. september på Scandic Sydhavn kl. 8.30 - 11.30.

Program

8.30-9.00: Morgenmad og check-in

9.00-9.10: Velkomst

9.10-10.15: Programledelse i spændende tider v. Bo Seligmann, Novo Nordisk.

10.15-10.30: Pause

10.30-11.20: Netværk og diskussion: Hvordan understøtter PMO struktur i kaos og lægger skinnerne, mens hverdagen kører med 180 km. i timen? (v. Henrik og Dorthe)

11.20-11.30: Afrunding

Mød oplægsholderen

Bo seligmann nnew
Bo L. Seligman

Program Director - MultiVendor Packaging lines – DMD, Novo Nordisk.

Bo Seligmann har mange års erfaring med projekt og driftsledelse i Novo Nordisk og farma-industrien.

Bo har en no-bullshit pragmatisk tilgang til tingene og deler gerne erfaringer. Både om de ting der gik godt og de ting, der kunne være gjort smartere.

Han er i dag programleder for ’Multivendor Programmet’ med ca. 80-90 mennesker og et hav af leverandører, som leverer komplekse produktionslinjer (Packaging) til fabrikker i hele verden. Alt sammen i et forsøg på at møde den store efterspørgsel på Novos velkendte produkter.

Multivendor Programmet startede som et udviklingsprojekt med en lille projektgruppe og er nu et komplekst program, der omfatter både konceptudvikling, teknisk udvikling, test og implementering på fabriksgulvet og som skal etablere nye rammer og samarbejdsflader i en stor organisation, som vokser og forandrer sig i alle led. Programmet ’onboarder’ nærmest ugentligt nye mennesker og har brug for at de hurtigt bliver i stand til at forstå deres omgivelser og hvordan de skal arbejde.

Novo Nordisk

Danmarks største internationale medicinalvirksomhed, der beskæftiger ca. 64.000 medarbejdere i 80 forskellige lande og markedsfører produkter i mere end 170 lande.

Dagens case er forankret i afdelingen Device Manufacturing Development, som har ansvar for at designe, indkøbe og levere maskiner til pakning af produkterne.

Det lyder simpelt. Det er det ikke. Industrien er højt regulereret og konkurrencepræget og både tid og grundighed er kritiske parametre for succes.

Værter

Dorthe-Jensen_emagine (1)

Dorthe Toftegaard Jensen

Partner and Business Unit Director

Henrik Timm

Partner and Business Unit Director

Det får du med hjem:

 

  • Indsigt i styringsvilkår og krav til ledelse, når projekter vokser og skalerer voldsomt.
  • Inspiration til hvordan du (PMO’et) hjælper projekter/programmer, der har fart på.
  • Refleksioner over idealet og virkeligheden, inden for projekt og programstyring.

Bemærk: Begrænset antal pladser.