Netværksmøde

Next Agile

Hvad sker der, når de agile rammer er modnet?

Mange taler om det agile, hvor er vi med det? Er det ved at dø? Eller er vi blot blevet så modne, at frugterne skal plukkes og vi skal til at høste gevinsterne? 

Som altid på Next Agile har vi fokus på det skaleret agile, og vi får besøg af to spændende virksomheder, ATP og LEGO. Hvad fylder hos to af Danmarks meget erfarne agile organisationer – ATP og LEGO?  Hvordan fungerer det skaleret agile for dem? Hvilke udfordringer har de og hvordan har de tilpasset sig? Hvilke overvejelser og udfordringer står højest på agendaen?  Hvor er deres indsatsområder fremadrettet, og hvilke gode råd vil de give til andre? 

 

Eftermiddagen afrundes med dialoger i plenum, så der bliver rig mulighed for at spørge nærmere ind til specifikke områder.

 

Bemærk: Arrangementet er udsolgt - men du kan skrive dig på ventelisten, så kontakter vi dig ved potentielle afbud.

Hvor og hvornår

Torsdag 21. marts 2024 kl. 12.00-17:30

Scandic Sydhavn Hotel, Sydhavns Pl. 15, 2450 København

 

Billetter

Gratis entré ved tilmelding

Oplægsholdere

Christian vil i denne præsentation give et indblik i den digital transformationsrejse som LEGO gruppen har været på de sidste 5 år.

Han vil blandt andet berette, hvordan LEGO gruppen har håndteret rejsen fra en international Fast Moving Consumer Goods (FMCG) virksomhed til et Globalt multinationalt underholdningsbrand i et digitalt perspektiv.

Bliv klogere på:

  • Hvordan planlægger man en digital transformation top-down? Hvor passer agilitet ind her?
  • Hvordan eksekverer den daglige leder og forandringsleder denne transformation i en dagligdags kontekst?
  • Hvilken indflydelse har denne rejse haft på den menige medarbejders dagligdag og mulighed for at skabe værdi for virksomheden.

Hvem er oplægsholderen? 

Christian Spliid leder til dagligt den Agile coaching funktion for de produktteams i LEGO gruppen, der udvikler og opererer interne produkt- og indholdsplatforme, samt forbrugervendte digitale kundeoplevelser

Christian spliid

Hvordan ser den agile virkelighed ud, når man er 7 år nede af vejen?

Hør Anders fortælle om ATP’s agile transformation og rejse. Om succeserne og gevinsterne, og udfordringerne og bumpene på vejen.

ATP er i dag et sted, hvor de agile ways-of-working er indlejret i hverdagen for udviklingsorganisationen. Det har krævet fokus og investering at nå hertil. Medarbejder-tilfredsheden er nu i top, og den agile leverancemodel kan afvikles effektivt og gnidningsfrit.

Nu er indsatsen rettet imod bedre roadmaps, faglige fællesskaber, agil estimering, DevOps samt fusionering af ITIL og SAFe.

Hvem er oplægsholderen? 

Anders Møller Janniche er leder af teamet Agile Acceleration, som driver arbejdet med at implementere Agile, DevOps og ITIL på tværs af ATP’s 15 udviklingsteams.  

Anders atp

Hvem kan deltage?

Next Agile er for linjeledere, LACE ansvarlige, RTE, PM, coaches og andre, der er interesseret i skaleret agil i både private og offentlige organisationer. 

Netværket er ikke for konsulenter. Vi forbeholder os retten til at annullere din tilmelding, hvis vi vurderer du ikke er en del af målgruppen.

Eventet er afholdt