PMO Forum

Bliv en del af vores faglige netværk

Netværk

Et mødested for danske PMO'er

PMO Forum er et by-invitation-only netværk, bestående af 260 ledere fra 132 forskellige organisationer fra henholdsvis privat og offentlig sektor. Målet med møderne er at gøre os alle sammen bedre til at håndtere de udfordringer, der er forbundet med etablering, udvikling og drift af projekt-, program- og portefølje-setup både fra en ledelsesmæssige og styringsmæssig vinkel. Målgruppen er ledere og eksperter med ansvar for organisationens udvikling gennem projekt-, program- og porteføljeledelse. Agil eller ej. emagines rolle er at være vært for møderne, mens det er deltagernes udfordringer, der er bestemmende for indholdet på møderne.

Der afholdes fire årlige møder af tre timers varighed. Det er gratis at deltage i PMO Forum for inviterede.

Projektleder i et møde

Ac orci phasellus egestas tellus rutrum. Elementum tempus egestas sed sed risus pretium.

Hvad får du ud af netværket?

Invitation til 4 netværksevents om året

Adgang til et netværk af 200+ ligesindede

Inspiration og ny viden

Refleksion over praksis og teori

Ac orci phasellus egestas tellus rutrum. Elementum tempus egestas sed sed risus pretium.

Hvem kan deltage?

emagine støder på alle de gængse problemstillinger forbundet med ledelse og styring af projekter, programmer og porteføljer. Både ift. traditionelle og agile processer.

Vi ser ofte, at ledelses- og styringsfunktionerne savner mandat og kompetence. Vi ser også, at der er mange gode løsninger og erfaringer, og at området modnes år efter år. Problemer er der nok af, men det er heldigvis på et højere og mere komplekst plan nu, end da netværket startede for over 10 år siden.

Netværket blev skabt for at sikre at ledelse og styring af udviklingsprojekter/-programmer/-porteføljer er et reelt værdiskabende element i organisationer. Det gælder stadig.

Måske har vi hørt nogen ytre sig om, at PMO’et overkomplicerer projekterne, og at det bare er en ”vejrstation”. Det, synes vi, er helt urimeligt! Vi vil bidrage til at projekt-, program- og porteføljeledelse udføres og opfattes som værdiskabende!

Ac orci phasellus egestas tellus rutrum. Elementum tempus egestas sed sed risus pretium.