For en kunde i det offentlige søger emagine en konsulent, der både kan designe Webhotellet sammen med kundens IT-Arkitekter, og derefter i samarbejde med kundens øvrige teknikere implementere løsningen og udarbejde den tekniske dokumentation.

 

Webhotellet skal bygges på kundens internetvendte netværk, som er et netværk hvor der er meget restriktive sikkerhedstiltag implementeret.

Dette betyder også at profilen skal have stor indsigt i følgende. IPSEC, IIS Authentication herunder AFDS og MFA metoder, Powershell, netværksopbygning, Windows server teknologier herunder IIS, AD og SQL samt generel erfaring med opbygning af webhoteller til mange kunder.

Det er vigtigt at pointere at metoden til at bygge webhotellet og hvorledes dette skal sikres allerede er fastlagt, så man skal i princippet kunne designe bygge og implementere løsningen ud fra Arkitekternes direktiver.

 

Webhotellet er til brug for kundens mange kunder hvor kunden har brug selv at kunne hoste diverse internetvendte sites, man kan sidestille det lidt med f.eks one.com, hvor kunden skal bygge et webhotel hvor der stilles specifikke services til rådighed, som kunderne så kan ”købe” sig ind på.

 

Det skal baseres på Windows Server 2022 med en IIS samt noget SQL som Back-end og det hele skal bygges som en redundant løsning.

Jeg er interesseret

Upload CV

or drag and drop file here

The file cannot be greater than 10 MB.

Allowed extensions: Microsoft Office files/PDF/JPEG/SVG/PNG