Category: Consultant Case

emagine hjalp mig med at indfri drømmen om at gå freelance

emagine er en samarbejdspartner, som fuldt ud forstår vigtigheden i at deres konsulenter først og fremmest skal have succes, før de har succes.

Niels-Erik Jørgensen, projektleder - Danmark

Niels_Erik Jørgensen

Som fastansat teknisk IT-projektleder i størstedelen af min karriere, havde jeg længe gået med en drøm om at gå freelancevejen, da nye udfordringer og et vekslende arbejdsliv altid har været en stor motivationsfaktor for mig.

Efter henvisning fra en ven i mit netværk fik jeg anbefalet emagine til at hjælpe med denne transition.

 

emagine hjalp mig med at indfri denne drøm.

De kender kundernes behov og kan nemt matche profiler og arbejdsopgaver.

Dette er med til at åbne dørene til spændende udfordringer hos internationale virksomheder, takket være særlige rammeaftaler og et bredt netværk af store kunder.

Det gør at jeg hurtigt og effektivt har kunnet starte i udfordrende projekter, som matcher min erfaring, kompetencer og behov.

 

En sparringspartner

Med en personligt tilknyttet Account Manager er ProData der ligeledes fra start til slut i projektet.

De er en sparringspartner som jeg kan gå i dialog med, hvis jeg har brug for det, og det kan give tryghed i en til tider usikker tilværelse, hvor man som konsulent ellers står helt alene.

Desuden tilbyder emagine deres freelancere udviklende kurser til gode priser, årlig julefrokost og dialogmøder med personlig Account Manager, hvilket skaber gode muligheder for udveksling af ideer, feedback og sikrer en succesfuld gennemførelse af freelanceopgaven.

emagine er en samarbejdspartner, som fuldt ud forstår vigtigheden i at deres konsulenter først og fremmest skal have succes, før de har succes, og dette mærkes i det arbejde og den service de yder for mig som konsulent.

Key-elements-to-a-succesful-project-1024x460

Danske Niels-Erik Jørgensen er senior IT Project Lead certificeret i Project Management (PRINCE2 practitioner og PMP) og agile metoder som SAFe og Scrum, og har en lang track record med emagine som konsulentpartner.


 

 

  I begyndelsen af min karriere var jeg ikke særlig god til at fejre små sejre ...  I nogle af mine første projekter blev jeg overrasket, da feedbacken centrerede sig om, at vi ikke havde fejret nok.

Niels-Erik Jørgensen

 


 Become an emagineer

Discover how we can help you become a successful consultant.