Nyheder

Trine_Holm_Rasmussen (1)

Trine Holm Rasmussen (Country Manager, emagine Danmark) glæder sig over den nye aftale med DSB, der løber over de næste 4 år.

Category: News

DSB og emagine indgår 4-årig strategisk aftale på nearshore IT-konsulenter

emagine har netop indgået en ny rammeaftale med DSB, der gør emagine til Nearshoring ressource-partner for DSB. Den nye tildeling betyder, at emagine fremadrettet bliver leverandør af IT-konsulentydelser leveret af polske eksperter primært indenfor IT-udvikling, maintenance, operations og support.


 

  Ud fra en samlet vurdering, hvor kvalitet er vægtet højest, er emagine blevet tildelt denne rammeaftale.

Jesper Welander, IT Afdelingschef hos DSB

 


København, 28. november 2022

”DSB er på en spændende digital rejse, hvor vi allerede samarbejder tæt omkring lokale leverancer og projekter. Som nearshoring ressource-partner ser vi frem til at udvide vores samarbejde og bringe vores polske nearshore services i spil og hjælpe DSB med at realisere målsætninger og visioner ved at sikre, at de rette IT-kompetencer og den rette know-how altid er til stede,” siger Trine Holm Rasmussen, Country Manager, emagine Danmark.

emagine har siden 2012 leveret nearshoring services fra Polen til en bred vifte af nordiske og europæiske kunder, hvor man tilbyder adgang til højt-kvalificerede IT-specialister enten fra ét af selskabets tre nearshoring centre eller remote. emagine er i dag den næststørste nearshore-leverandør i Polen.

”Vi er stolte af, at DSB har valgt os som primær nearshoring ressource-partner. Nu ser vi frem til at lægge os i selen og bygge videre på vores i forvejen gode samarbejde,” siger Trine Holm Rasmussen.


 

  Som nearshore ressource-partner ser vi frem til at udvide vores samarbejde og bringe vores polske nearshoring services i spil og hjælpe DSB med at realisere målsætninger og visioner.

Trine Holm Rasmussen, Country Manager, emagine Danmark

 


Aftalen er et led i DSBs strategi for indkøb og sourcing af IT-konsulentydelser, hvor Nearshoring fra Polen er en af de bærende søjler. Her er det blandt andet en nøgleparameter at kunne skalere op og ned baseret på skiftende krav, behov og markedstendenser. Samtidig har det været målet at finde en leverandør, der har robuste og automatiserede processer, der kan sikre kontinuerlige leverancer af højeste kvalitet. Og her er valget faldet på emagine.

”Ud fra en samlet vurdering, hvor kvalitet er vægtet højest, er emagine blevet tildelt denne rammeaftale. Vi har allerede et stærkt samarbejde omkring lokale leverancer, og vi ser denne nye aftale som vigtigt skridt i vores arbejde med at strømline vores indkøb af ekspert-konsulentydelser yderligere. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde”, siger Jesper Welander, IT Afdelingschef hos DSB.

For emagine er det en strategisk vigtig aftale, der sætter streg under, at virksomheders evne til at kunne skalere med ekspertkompetencer er afgørende, for at navigere og lykkes i et komplekst og omskifteligt digitalt landskab.

”Vores evne til at kunne hjælpe med at drive digitale transformationer og projekter ikke kun lokalt, men suppleret af vores nearshoring services er fundamentalt i vores strategi. Derfor er vi også ekstra glade for den tillid, som DSB viser os med denne aftale,” afslutter Anders Gratte, CEO i emagine.

Den nye rammeaftale løber i 4 år med mulighed for forlængelse.


 

  Vores evne til at kunne hjælpe med at drive digitale transformationer og projekter ikke kun lokalt, men suppleret af vores nearshore-services er fundamentalt i vores strategi.

Anders Gratte, Group CEO, emagine