Artikel

emagine logo

Category: News

ProData Consult skifter navn til emagine og samler lokale brands for at skabe yderligere vækst på tværs af Europa

Efter fem markante opkøb på få år og markant markedsvækst har ProData Consult valgt emagine som nyt navn. Navneskiftet sker for at etablere en fælles identitet og møde kunder og medarbejdere med samme navn på tværs af alle europæiske nøglemarkeder.

København, 12. september 2022

emagine er i forvejen stærkt positioneret i Storbritannien, Frankrig og Tyskland. Som emagine vil virksomheden fortsætte rejsen mod målet om at blive europæisk markedsleder inden for forretnings- og it-konsulentydelser.

Det danske it-konsulenthus ProData Consult skifter navn til emagine.

Det sker for at konsolidere virksomhedens brands på tværs af alle markeder, hvor man hidtil - som følge af opkøb - har opereret under flere forskellige navne. Nu forenes virksomheden under fælles navn og identitet som et vigtigt skridt på vejen i mod at blive en europæisk markedsleder.

”Vi har valgt emagine, da det er et moderne og internationalt slagkraftigt navn, der vil styrke vores udtryk og tilgang på tværs af landegrænser og industrier og internt give et boost til vores fælles virksomhedskultur. Et fælles navn er et tydeligt signal om, at man kan forvente samme høje og homogene kvalitetsstandard i leverancerne, uanset kontaktpunkt. Samtidigt gør det nye navn det enklere at integrere kommende opkøb på vores vækstrejse,” siger Anders Gratte, CEO i emagine.

Anders Gratte outside

Anders Gratte er CEO i emagine.


 

  Vi ser meget store muligheder i markedet, og med emagine som nyt fælles navn stiler vi efter at være det brand, der bliver målestokken i markedet,

Anders Gratte, CEO, emagine

 


emagine navnet er kendt i en stor del af Europa

Det nye navn emagine har rod i Frankrig og er allerede kendt af kunder og netværk i en stor del af Europa.

”Ved opkøb bestræber vi os altid på at tage det bedste fra de selskaber, vi samler. Det er også tilfældet med navnet, hvor emagine allerede er et stærkt, indarbejdet navn i nøglemarkeder som Storbritannien, Frankrig og Tyskland,” siger Anders Gratte.

 

Ny grafisk identitet

Det nye navn betyder også en ny grafisk identitet i de ni lande, hvor emagine opererer, og på de 24 kontorer, hvor selskabets mere end 450 medarbejdere har deres daglige gang. emagine har derudover mere end 4.500 konsulenter på kontrakt og et netværk med mere end 40.000 ekspertkonsulenter.

”Som emagine vil vi med afsæt i vores konkurrencedygtige forretningsmodel fortsat bestræbe os på at være vores kunders og partneres foretrukne leverandør af high-end forretnings- og it-konsulentydelser. Vi ser meget store muligheder i markedet, og med emagine som nyt fælles navn stiler vi efter at være det brand, der bliver målestokken i markedet,” siger Anders Gratte.

 

Nyt hovedkontor i Sydhavnen i København

Samtidig med navneskiftet, flytter emagine hovedkontoret i Danmark til et nyt domicil i Sydhavnen. Det nye emagine hovedkontor i København huser godt 70 ansatte, og forventningen er, at flere kommer til i takt med, at de europæiske ambitioner realiseres.

Om emagine

emagine, stiftet i 1994 som ProData Consult, er en af Europas førende leverandører af high-end forretnings- og it- konsulentydelser. emagine tilbyder konsulentydelser i kraft af et omfattende netværk af freelancere, Nearshoring-as-a-Service fra tre hubs i Polen samt en række Managed Services.

Selskabet købte sidste år det fransk-baserede emagine Group. Dermed blev den førende markedsposition i Norden og Polen udstrakt til Frankrig, Tyskland og Storbritannien.

Ud over emagine Group købte selskabet irske Aspira i 2022, norske Bragd Consulting Network i 2021, norske Amesto Consulting i 2020 og svenske Sourcing Network i 2019.

emagine tæller i alt 24 kontorer med mere end 450 medarbejdere i ni lande og råder over mere end 4.500 konsulenter på kontrakt. Dertil kommer et netværk på 40.000+ ekspertkonsulenter.

Målsætningen for 2022 er at runde 4 mia. kr. i omsætning.

Selskabets majoritetsaktionær er Axcel.