Article

Jan Winther at emagine HQ in Copenhagen.

Category: News

emagine ansætter Jan Winther og styrker kompetencerne mod den offentlige sektor 

emagine har fra 1. oktober tilknyttet Jan Winther som Executive Advisor.

København, 3. oktober 2023

Jan Winther, der i mere end en 20 år har haft ledende poster hos bl.a. KMD og Netcompany, får en central rolle i at udvikle emagines services over for kunder i den offentlige sektor. Jan Winther har senest været partner i Netcompany med særligt fokus på den offentlige sektor og er i dag medlem af IT-Branchens hovedbestyrelse.

”I emagine har vi en ambition om at levere kunderne state-of-the art-løsninger og udfordre de traditionelle it- og forretningskonsulenthuse. Det faktum, at vi er i stand til at tiltrække og fastholde branchens bedste kapaciteter, vidner om, at vores model rammer rigtigt.

Med Jan Winther ombord styrker vi tilgangen til den offentlige sektor i Danmark og internationalt og får samtidig mulighed for at trække på hans stærke kompetencer og imponerende netværk. Vi ser frem til at drage fordel af Jans kompetencer og etablere en endnu stærkere position i den offentlige sektor,” siger Patrick Sorrentino, CEO for emagine Danmark.


 

Vi ser frem til at drage fordel af Jans kompetencer og etablere en endnu stærkere position i den offentlige sektor.

Patrick Sorrentino

 


Jan Winther skal i sin nye rolle bidrage til emagines fortsatte vækstrejse og rådgive topledelsen i emagine i forhold til et kundelandskab under forandring.

"I løbet af de seneste fem år har jeg i stigende grad set, en øget efterspørgsel efter fleksible leverancekoncepter med specialist-konsulenter. Det har aldrig været større end nu, og her kommer emagines hybride model med freelancekonsulenter og fastansatte konsulenter til sin ret.

Jeg er voldsomt imponeret over den stærke udvikling, emagine har gennemgået, de markante kunderelationer og de stærke vækstambitioner, der ligger fremadrettet. Denne udvikling med kundernes dynamiske behov i fokus glæder jeg mig til at blive en del af," siger Jan Winther, ny Executive Advisor hos emagine.

Blog

Læs flere nyheder

left-arrow
right-arrow

Anders Gratte, CEO om emagine
News

Årsrapport 2023: Robust forretningsmodel fører til endnu et rekordår for emagine

Det internationale forretnings- og IT-konsulenthus, emagine, der har hovedsæde i København, præsenterer et rekordregnskab med vækst i nøglemarkederne og stor fremgang på tværs af konsulenthusets serviceudbud. Global ekspansion er næste skridt.

Simon Svarrer, nyt Managing Director hos emagine Danmark
News

Simon Svarrer bliver ny Managing Director for emagine Danmark

emagine kan i dag offentliggøre ansættelsen af Simon Svarrer som ny Managing Director for den danske forretning fra den 1. juni 2024

Copenhagen DK
News

emagine vinder tre aftaler indenfor Management rådgivning med SKI 17.11 (2024)

emagine har vundet tre delaftaler indenfor Management rådgivning – SKI 17.11 (2024) Management support med Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Den totale værdi af de tre aftaler er 1,486 milliarder DKK.

Trine Holm Rasmussen, Anders Gratte, Rikke Bang, Patrick Sorrentino at emagines HQ in Copenhagen.
News

Peak Consulting Group ændrer navn til emagine

Peak Consulting Group bliver til emagine i januar 2024 og fuldender dermed transformationen mod et komplet IT konsulenthus.

Jan Winther at emagine HQ in Copenhagen.
News

emagine ansætter Jan Winther og styrker kompetencerne mod den offentlige sektor

Det internationale forretnings- og it-konsulenthus emagine har fra 1. oktober tilknyttet Jan Winther som Executive Advisor.

Anders Gratte på hovedkvarteret i København
News

Årsrapport 2022: Markant vækst og rekordomsætning på ny

Årsrapport 2022: Endnu en gang har selskabet præsteret et rekordår med markant vækst på alle nøglemarkeder og en omsætning, der for første gang rundede 4 mia. kr.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group vinder fireårig rammeaftale med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Peak Consulting kan i dag offentliggøre, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har tildelt konsulentvirksomheden en rammeaftale efter udbud. Aftalen indebærer, at Peak Consulting Group skal assistere Materiel- og Indkøbsstyrelsen med projekt- og programledelse inden for indkøb af materiel, forretningsudvikling samt IT. Den nye rammeaftale løber i fire år.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group styrker sin position indenfor rådgivning ved køb af Asseco Danmarks IT-konsulentforretning

Som led i en større ekspansionsstrategi har Peak Consulting Group, der netop er blevet en del af milliardkoncernen emagine (tidligere ProData Consult), købt Asseco Danmarks IT-konsulentaktiviteter.

News

DSB og emagine indgår 4-årig strategisk aftale på nearshore IT-konsulenter

emagine har netop indgået en ny rammeaftale med DSB, der gør emagine til Nearshoring ressource-partner for DSB. Den nye tildeling betyder, at emagine fremadrettet bliver leverandør af IT-konsulentydelser leveret af Polske eksperter primært indenfor IT-udvikling, maintenance, operations og support.

Patrick Sorrentino, Trine Holm Rasmussen, Rikke Bang, Anders Gratte with south harbour Copenhagen in the background.
News

emagine går sammen med Peak Consulting Group og styrker positionen inden for it- og managementkonsulentydelser

Det danske it-konsulenthus emagine offentliggør opkøbet af det nordiske management konsulenthus, Peak Consulting Group. Hermed styrker emagine sin profil yderligere som en førende Europæisk udfordrer til de store etablerede it- og management konsulenthuse. Opkøbet er emagines sjette på under tre år.

emagine logo
News

ProData Consult skifter navn til emagine

Efter fem markante opkøb på få år og markant markedsvækst har ProData Consult valgt emagine som nyt navn. Navneskiftet sker for at etablere en fælles identitet og møde kunder og medarbejdere med samme navn på tværs af alle europæiske nøglemarkeder.

Anders Gratte er CEO i emagine
News

Årsresultat 2021: emagine styrer mod den europæiske superliga

Det danske it-konsulenthus emagine (tidligere ProData Consult) præsterede i 2021 endnu en gang tocifret vækst på alle nøglemarkeder, og selskabet rundede for første gang 2 mia. kr. i årlig omsætning, fremgår det af årsrapporten, der blev offentliggjort 14. juni 2022.