Nyheder

Patrick Sorrentino

Category: News

Peak Consulting Group vinder fireårig rammeaftale med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Peak Consulting Group kan i dag offentliggøre, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har tildelt konsulentvirksomheden en rammeaftale efter udbud. Aftalen indebærer, at Peak skal assistere Materiel- og Indkøbsstyrelsen med projekt- og programledelse inden for indkøb af materiel, forretningsudvikling samt IT. Den nye rammeaftale løber i fire år.

København, 23. februar 2023

”Vi er stolte over at kunne fortælle, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har valgt Peak som langsigtet leverandør af vores løsninger inden for projekt- og programledelse. Vi ser det som en stor anerkendelse, at styrelsen har valgt at fortsætte vores samarbejde på et felt af væsentlig samfundskritisk betydning, fortæller Patrick Sorrentino, CEO i Peak Consulting Group.

Med aftalen får Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse adgang til Peak's omfattende erfaringer og ekspertise inden for projekt- og programledelse.

Derudover får alle enheder under Forsvarsministeriet, herunder alle divisioner, som er under Forsvarschefens kommando, mulighed for at indkøbe projekt- og programledelse på de vilkår og betingelser, der er fastlagt i rammeaftalen.

”Aftalen vidner om, at vi kan levere en bred vifte af løsninger til den offentlige sektor,” siger Patrick Sorrentino, som peger på, at selskabet i forvejen har flerårige samarbejdsaftaler med blandt andet Københavns Kommune, Regionerne, SKAT Sundhedsstyrelsen, Aalborg Universitet og Danmarks Nationalbank på fagområder inden for IT-sikkerhed, compliance, agil transformation, projektledelse, bistand ved udbud og indkøb samt kurser og uddannelse indenfor projektcertificering.


 

Aftalen vidner om, at vi kan levere en bred vifte af løsninger til den offentlige sektor

Patrick Sorrentino, CEO i Peak Consulting Group.

 


Handshake_Patrick

Patrick Sorrentino (t.v.) der takker for tilliden ved gårsdagens signering.

Peak blev i efteråret 2022 købt af det internationale IT-konsulenthus emagine Group med Patrick Sorrentino som fortsættende adm. direktør for emagine Danmark. Opkøbet er et led i emagine Groups ambition om at skabe et førende konsulenthus indenfor forretnings- og IT-konsulentydelser i Europa.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. FMI anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern.

Desuden bistår FMI’s IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for. Der er 2.300 medarbejdere i FMI. Forsvarsministeriets område har i alt over 20.000 medarbejdere.

Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Om Peak Consulting Group

Peak Consulting Group A/S, etableret i 2006, leverer konsulentydelser og kompetenceudvikling med særligt fokus på ledelse af strategiske projekter og forretningstransformationer.

Virksomheden, der har hovedsæde i København og afdeling i Oslo, engagerer på daglig basis mere end 150 erfarne IT- og managementkonsulenter. Kundeporteføljen tæller større private virksomheder, ministerier samt styrelser, regioner og kommuner.

I efteråret 2022 blev Peak Consulting Group købt af IT-konsulenthuset emagine Group, der har som ambition at skabe et førende konsulenthus indenfor forretnings- og IT-konsulentydelser i Danmark og Europa.

 

Om emagine 

emagine, stiftet i 1994 som ProData Consult, er en af Europas førende leverandører af high-end forretnings- og IT-konsulentydelser. emagine tilbyder konsulentydelser i kraft af et omfattende netværk af freelancere, Nearshoring-as-a-Service fra tre hubs i Polen samt en række Managed Services.

emagine tæller i alt 25 kontorer med mere end 450 medarbejdere i 10 lande og råder over mere end 4.500 konsulenter på kontrakt. Dertil kommer et netværk på 40.000+ ekspertkonsulenter.


 

  Peak Consulting Group ser det som en stor anerkendelse, at styrelsen har valgt at fortsætte vores samarbejde på et felt af væsentlig samfundskritisk betydning

Patrick Sorrentino, CEO i Peak Consulting Group.

 


Blog

Flere nyheder

left-arrow
right-arrow

Anders Gratte, CEO om emagine
News

Årsrapport 2023: Robust forretningsmodel fører til endnu et rekordår for emagine

Det internationale forretnings- og IT-konsulenthus, emagine, der har hovedsæde i København, præsenterer et rekordregnskab med vækst i nøglemarkederne og stor fremgang på tværs af konsulenthusets serviceudbud. Global ekspansion er næste skridt.

Simon Svarrer, nyt Managing Director hos emagine Danmark
News

Simon Svarrer bliver ny Managing Director for emagine Danmark

emagine kan i dag offentliggøre ansættelsen af Simon Svarrer som ny Managing Director for den danske forretning fra den 1. juni 2024

Copenhagen DK
News

emagine vinder tre aftaler indenfor Management rådgivning med SKI 17.11 (2024)

emagine har vundet tre delaftaler indenfor Management rådgivning – SKI 17.11 (2024) Management support med Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Den totale værdi af de tre aftaler er 1,486 milliarder DKK.

Trine Holm Rasmussen, Anders Gratte, Rikke Bang, Patrick Sorrentino at emagines HQ in Copenhagen.
News

Peak Consulting Group ændrer navn til emagine

Peak Consulting Group bliver til emagine i januar 2024 og fuldender dermed transformationen mod et komplet IT konsulenthus.

Jan Winther at emagine HQ in Copenhagen.
News

emagine ansætter Jan Winther og styrker kompetencerne mod den offentlige sektor

Det internationale forretnings- og it-konsulenthus emagine har fra 1. oktober tilknyttet Jan Winther som Executive Advisor.

Anders Gratte på hovedkvarteret i København
News

Årsrapport 2022: Markant vækst og rekordomsætning på ny

Årsrapport 2022: Endnu en gang har selskabet præsteret et rekordår med markant vækst på alle nøglemarkeder og en omsætning, der for første gang rundede 4 mia. kr.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group vinder fireårig rammeaftale med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Peak Consulting kan i dag offentliggøre, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har tildelt konsulentvirksomheden en rammeaftale efter udbud. Aftalen indebærer, at Peak Consulting Group skal assistere Materiel- og Indkøbsstyrelsen med projekt- og programledelse inden for indkøb af materiel, forretningsudvikling samt IT. Den nye rammeaftale løber i fire år.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group styrker sin position indenfor rådgivning ved køb af Asseco Danmarks IT-konsulentforretning

Som led i en større ekspansionsstrategi har Peak Consulting Group, der netop er blevet en del af milliardkoncernen emagine (tidligere ProData Consult), købt Asseco Danmarks IT-konsulentaktiviteter.

News

DSB og emagine indgår 4-årig strategisk aftale på nearshore IT-konsulenter

emagine har netop indgået en ny rammeaftale med DSB, der gør emagine til Nearshoring ressource-partner for DSB. Den nye tildeling betyder, at emagine fremadrettet bliver leverandør af IT-konsulentydelser leveret af Polske eksperter primært indenfor IT-udvikling, maintenance, operations og support.

Patrick Sorrentino, Trine Holm Rasmussen, Rikke Bang, Anders Gratte with south harbour Copenhagen in the background.
News

emagine går sammen med Peak Consulting Group og styrker positionen inden for it- og managementkonsulentydelser

Det danske it-konsulenthus emagine offentliggør opkøbet af det nordiske management konsulenthus, Peak Consulting Group. Hermed styrker emagine sin profil yderligere som en førende Europæisk udfordrer til de store etablerede it- og management konsulenthuse. Opkøbet er emagines sjette på under tre år.

emagine logo
News

ProData Consult skifter navn til emagine

Efter fem markante opkøb på få år og markant markedsvækst har ProData Consult valgt emagine som nyt navn. Navneskiftet sker for at etablere en fælles identitet og møde kunder og medarbejdere med samme navn på tværs af alle europæiske nøglemarkeder.

Anders Gratte er CEO i emagine
News

Årsresultat 2021: emagine styrer mod den europæiske superliga

Det danske it-konsulenthus emagine (tidligere ProData Consult) præsterede i 2021 endnu en gang tocifret vækst på alle nøglemarkeder, og selskabet rundede for første gang 2 mia. kr. i årlig omsætning, fremgår det af årsrapporten, der blev offentliggjort 14. juni 2022.