Category: News

Simon Svarrer bliver ny Managing Director for emagine Danmark

Det internationale forretnings- og IT-konsulenthus emagine kan i dag offentliggøre ansættelsen af Simon Svarrer som ny Managing Director for den danske forretning fra den 1. juni 2024.

Simon Svarrer kommer til emagine fra den danske informations- og it-virksomhed Schultz, som han har stået i spidsen for siden 2015. Ansættelsen af Simon Svarrer sker efter, at Patrick Sorrentino, efter en gensidig aftale, har valgt at træde tilbage fra sin position i emagine Danmark.

 

"En stærk branchekendt profil"

”Med ansættelsen af Simon Svarrer har vi fundet en stærk branchekendt profil, der skal være med til at styrke vores position på det danske konsulentmarked yderligere. Med en solid ledelsesbaggrund fra den danske IT-sektor, senest som adm. direktør i Schultz, får vi en stor kapacitet ind, der med sine vigtige kompetencer kan bidrage til vores videre vækstrejse,” siger Anders Gratte, Group CEO hos emagine.

Simon Svarrer, nyt Managing Director hos emagine Danmark

Simon Svarrer har ledet IT-virksomheden Schultz siden 2015. I emagine får han ansvaret for ledelsen og udviklingen af konsulenthusets danske aktiviteter, der blandt omfatter high-end forretnings- og IT-konsulentydelser.

Simon Svarrer har i de seneste ni år som adm. direktør for Schultz været med til at udbygge virksomhedens position på det danske marked, hvor forretningen er fordoblet og Schultz har etableret sig som en markedsleder på bl.a. beskæftigelsesområdet.

I emagine får han ansvaret for ledelsen og udviklingen af konsulenthusets danske aktiviteter, der blandt omfatter high-end forretnings- og IT-konsulentydelser til en lang række større private og offentlige virksomheder. emagine Group havde en omsætning på 4,15 mia. kr. i 2022, og Danmark er emagines største marked.


 

 

  Med en solid ledelsesbaggrund fra den danske IT-sektor, senest som adm. direktør i Schultz, får vi en stor kapacitet ind, der med sine vigtige kompetencer kan bidrage til vores videre vækstrejse.

Anders Gratte, CEO hos emagine

 


”Jeg har længe fulgt emagines imponerende udvikling og ser frem til at blive en aktiv del af et ambitiøst dansk konsulenthus med internationale visioner. Som leverandør har emagine musklerne til at imødekomme de største danske kunders behov,” siger Simon Svarrer, den tiltrædende Managing Director for emagine Danmark.

Simon Svarrer tiltræder sin nye stilling den 1. juni 2024. I den mellemliggende periode vil ansvaret for emagines danske forretning deles mellem Group CEO Anders Gratte og Group COO Jan Wolff.

emagine har hovedsæde i Danmark i Sydhavnen i København og kontorer i 12 lande, der samlet set servicerer over 500 kunder på globalt plan. Der er i dag 900 medarbejdere i emagine samt 4500 eksterne konsulenter på kontrakt.

 

Om Simon Svarrer

Simon Svarrer, 52 år, har mere end 25 års erfaring i it-branchen. Gennem sin karriere har han haft bred berøring med it-markedet og har arbejdet for store globale it-koncerner som HP og Cap Gemini, såvel som mere lokale it-organisationer såsom Traen/Formpipe, KMD, og senest som CEO for Schultz i 9 år.

Simon er meget engageret i it-branchen og har blandt andet haft stort fokus på den offentlige digitalisering. Siden 2020 har han siddet i hovedbestyrelsen for IT-Branchen, Danmarks største brancheorganisation for it- og televirksomheder. Han er uddannet cand.merc. fra CBS, gift med Trine, med hvem han har to voksne børn, og han bor i København.

 

Om emagine

emagine Group er en af Europas førende leverandører af high-end forretnings- og IT-konsulentydelser. emagine tilbyder konsulentydelser i form af egne eksperter samt et omfattende netværk af freelancere, Nearshoring-as-a-Service fra to hubs i Polen samt en række Managed Services.

emagine tæller i alt 25 kontorer på tværs af 12 lande og råder over mere end 4.500 konsulenter på kontrakt. Dertil kommer et stort internationalt netværk af freelance ekspertkonsulenter. emagine er EcoVadis certificeret.

Blog

Læs flere nyheder

left-arrow
right-arrow

Anders Gratte, CEO om emagine
News

Årsrapport 2023: Robust forretningsmodel fører til endnu et rekordår for emagine

Det internationale forretnings- og IT-konsulenthus, emagine, der har hovedsæde i København, præsenterer et rekordregnskab med vækst i nøglemarkederne og stor fremgang på tværs af konsulenthusets serviceudbud. Global ekspansion er næste skridt.

Simon Svarrer, nyt Managing Director hos emagine Danmark
News

Simon Svarrer bliver ny Managing Director for emagine Danmark

emagine kan i dag offentliggøre ansættelsen af Simon Svarrer som ny Managing Director for den danske forretning fra den 1. juni 2024

Copenhagen DK
News

emagine vinder tre aftaler indenfor Management rådgivning med SKI 17.11 (2024)

emagine har vundet tre delaftaler indenfor Management rådgivning – SKI 17.11 (2024) Management support med Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Den totale værdi af de tre aftaler er 1,486 milliarder DKK.

Trine Holm Rasmussen, Anders Gratte, Rikke Bang, Patrick Sorrentino at emagines HQ in Copenhagen.
News

Peak Consulting Group ændrer navn til emagine

Peak Consulting Group bliver til emagine i januar 2024 og fuldender dermed transformationen mod et komplet IT konsulenthus.

Jan Winther at emagine HQ in Copenhagen.
News

emagine ansætter Jan Winther og styrker kompetencerne mod den offentlige sektor

Det internationale forretnings- og it-konsulenthus emagine har fra 1. oktober tilknyttet Jan Winther som Executive Advisor.

Anders Gratte på hovedkvarteret i København
News

Årsrapport 2022: Markant vækst og rekordomsætning på ny

Årsrapport 2022: Endnu en gang har selskabet præsteret et rekordår med markant vækst på alle nøglemarkeder og en omsætning, der for første gang rundede 4 mia. kr.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group vinder fireårig rammeaftale med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Peak Consulting kan i dag offentliggøre, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har tildelt konsulentvirksomheden en rammeaftale efter udbud. Aftalen indebærer, at Peak Consulting Group skal assistere Materiel- og Indkøbsstyrelsen med projekt- og programledelse inden for indkøb af materiel, forretningsudvikling samt IT. Den nye rammeaftale løber i fire år.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group styrker sin position indenfor rådgivning ved køb af Asseco Danmarks IT-konsulentforretning

Som led i en større ekspansionsstrategi har Peak Consulting Group, der netop er blevet en del af milliardkoncernen emagine (tidligere ProData Consult), købt Asseco Danmarks IT-konsulentaktiviteter.

News

DSB og emagine indgår 4-årig strategisk aftale på nearshore IT-konsulenter

emagine har netop indgået en ny rammeaftale med DSB, der gør emagine til Nearshoring ressource-partner for DSB. Den nye tildeling betyder, at emagine fremadrettet bliver leverandør af IT-konsulentydelser leveret af Polske eksperter primært indenfor IT-udvikling, maintenance, operations og support.

Patrick Sorrentino, Trine Holm Rasmussen, Rikke Bang, Anders Gratte with south harbour Copenhagen in the background.
News

emagine går sammen med Peak Consulting Group og styrker positionen inden for it- og managementkonsulentydelser

Det danske it-konsulenthus emagine offentliggør opkøbet af det nordiske management konsulenthus, Peak Consulting Group. Hermed styrker emagine sin profil yderligere som en førende Europæisk udfordrer til de store etablerede it- og management konsulenthuse. Opkøbet er emagines sjette på under tre år.

emagine logo
News

ProData Consult skifter navn til emagine

Efter fem markante opkøb på få år og markant markedsvækst har ProData Consult valgt emagine som nyt navn. Navneskiftet sker for at etablere en fælles identitet og møde kunder og medarbejdere med samme navn på tværs af alle europæiske nøglemarkeder.

Anders Gratte er CEO i emagine
News

Årsresultat 2021: emagine styrer mod den europæiske superliga

Det danske it-konsulenthus emagine (tidligere ProData Consult) præsterede i 2021 endnu en gang tocifret vækst på alle nøglemarkeder, og selskabet rundede for første gang 2 mia. kr. i årlig omsætning, fremgår det af årsrapporten, der blev offentliggjort 14. juni 2022.