Article

Patrick Sorrentino

Category: News

Peak Consulting Group styrker sin position indenfor rådgivning ved køb af Asseco Danmarks IT-konsulentforretning

Som led i en større ekspansionsstrategi har Peak Consulting Group, der netop er blevet en del af milliardkoncernen emagine (tidligere ProData Consult), købt Asseco Danmarks IT-konsulentaktiviteter.

København, 10. januar 2023

Peak Consulting Group har købt Asseco Danmarks konsulentforretning indenfor IT-arkitektur og IT-sikkerhed. Opkøbet er en del af en planlagt udvidelse, hvor konsulentydelserne inden for projektledelse, forretningstransformationer, IT-service management, sourcing og agil udvikling styrkes.

”Det er en fantastisk nyhed,” siger Patrick Sorrentino, CEO i Peak Consulting Group og kommende administrerende direktør i emagine Danmark.

”Med de nye kræfter fra Asseco bliver vi for alvor en mere helstøbt leverandør af rådgivning til vores kunder. Jeg glæder mig til at kunne tilbyde endnu flere kompetente kræfter, der skal hjælpe med at gøre en forskel ude i organisationerne.”


 

  Med de nye kræfter fra Asseco bliver Peak for alvor en mere helstøbt leverandør af rådgivning til vores kunder.

Patrick Sorrentino

 


Opkøbet af Assecos aktiviteter vil styrke Peak Consulting Groups position, som et af Skandinaviens førende management konsulenthuse.

En forestående fusion med emagine betyder, at Peak bliver en del af emagine-koncernen, hvor godt 850 nye kolleger på tværs af 10 lande danner rammerne om en ambitiøs vækstrejse i Europa.

Både Peak og Asseco Danmark er etableret med en hybrid konsulentmodel, der kombinerer salg af fastansatte og freelancekonsulenter.

Denne fleksible model er også en vigtig del af emagines nye strategi, og særligt på rekrutteringsfronten har man store forventninger til at en bred tilgang til specialistkompetencer vil være en konkurrencefordel.


 

  Jeg ser frem til at blive en del af emagine og være med til at opbygge en ny service inden for IT- arkitektur, design og udvikling.

Thomas Götzsche, Asseco Danmark

 


“Jeg ser frem til at blive en del af emagine og være med til at opbygge en ny service inden for IT- arkitektur, design og udvikling,” siger Thomas Götzsche, partner og Senior IT Architect i Asseco Danmark.

”Der bliver nok at lave, og jeg håber, at vi med emagines professionelle og fleksible set-up kan tiltrække flere af de mange meget dygtige folk, jeg gennem tiden har samarbejdet med.”

Om Peak Consulting Group

Peak Consulting Group A/S, etableret i 2006, leverer konsulentydelser og kompetenceudvikling med særligt fokus på ledelse af strategiske projekter og forretningstransformationer. Virksomheden, der har hovedsæde i København og afdeling i Oslo, engagerer på daglig basis mere en 150 erfarne IT- og managementkonsulenter. Kundeporteføljen tæller større private virksomheder, ministerier samt styrelser, regioner og kommuner.

Peak Consulting Group var indtil 2022 ligeledes ejet af Asseco-koncernen. I 2022 forventes det at Peak omsætter for en kvart milliard kroner.

peakconsultinggroup.com

 

Om emagine

emagine, stiftet i 1994 som ProData Consult, er et af Europas førende leverandører af high-end forretnings- og IT-konsulentydelser. emagine tilbyder konsulentydelser i kraft af et omfattende netværk af freelancere, Nearshoring-as-a-Service fra tre hubs i Polen samt en række Managed Services.

Selskabet købte i 2021 det franskbaserede emagine Group. Dermed blev en førende markedsposition i Norden og Polen udstrakt til Frankrig, Tyskland og Storbritannien. Ud over emagine Group i 2021 købte selskabet irske Aspira i 2022, norske Bragd Consulting Network i 2021, norske Amesto Consulting i 2020 og svenske Sourcing Network i 2019.

emagine tæller i alt 24 kontorer med mere end 850 medarbejdere i ti lande og råder over mere end 4.500 konsulenter på kontrakt. Dertil kommer et netværk på 40.000+ ekspert-konsulenter. Forventet omsætning for 2022 er 4 mia. kroner.

Selskabets majoritetsaktionær er Axcel.

Axcel

Patrick Sorrentino is CEO of Peak Consulting Group with Anders Gratte, Group CEO of emagine

Patrick Sorrentino (t.v.) er kommende administrerende direktør i emagine Danmark, her sammen med Anders Gratte, Group CEO for emagine koncernen.

Blog

Læs flere nyheder

left-arrow
right-arrow

Anders Gratte, CEO om emagine
News

Årsrapport 2023: Robust forretningsmodel fører til endnu et rekordår for emagine

Det internationale forretnings- og IT-konsulenthus, emagine, der har hovedsæde i København, præsenterer et rekordregnskab med vækst i nøglemarkederne og stor fremgang på tværs af konsulenthusets serviceudbud. Global ekspansion er næste skridt.

Simon Svarrer, nyt Managing Director hos emagine Danmark
News

Simon Svarrer bliver ny Managing Director for emagine Danmark

emagine kan i dag offentliggøre ansættelsen af Simon Svarrer som ny Managing Director for den danske forretning fra den 1. juni 2024

Copenhagen DK
News

emagine vinder tre aftaler indenfor Management rådgivning med SKI 17.11 (2024)

emagine har vundet tre delaftaler indenfor Management rådgivning – SKI 17.11 (2024) Management support med Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Den totale værdi af de tre aftaler er 1,486 milliarder DKK.

Trine Holm Rasmussen, Anders Gratte, Rikke Bang, Patrick Sorrentino at emagines HQ in Copenhagen.
News

Peak Consulting Group ændrer navn til emagine

Peak Consulting Group bliver til emagine i januar 2024 og fuldender dermed transformationen mod et komplet IT konsulenthus.

Jan Winther at emagine HQ in Copenhagen.
News

emagine ansætter Jan Winther og styrker kompetencerne mod den offentlige sektor

Det internationale forretnings- og it-konsulenthus emagine har fra 1. oktober tilknyttet Jan Winther som Executive Advisor.

Anders Gratte på hovedkvarteret i København
News

Årsrapport 2022: Markant vækst og rekordomsætning på ny

Årsrapport 2022: Endnu en gang har selskabet præsteret et rekordår med markant vækst på alle nøglemarkeder og en omsætning, der for første gang rundede 4 mia. kr.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group vinder fireårig rammeaftale med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Peak Consulting kan i dag offentliggøre, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har tildelt konsulentvirksomheden en rammeaftale efter udbud. Aftalen indebærer, at Peak Consulting Group skal assistere Materiel- og Indkøbsstyrelsen med projekt- og programledelse inden for indkøb af materiel, forretningsudvikling samt IT. Den nye rammeaftale løber i fire år.

Patrick Sorrentino
News

Peak Consulting Group styrker sin position indenfor rådgivning ved køb af Asseco Danmarks IT-konsulentforretning

Som led i en større ekspansionsstrategi har Peak Consulting Group, der netop er blevet en del af milliardkoncernen emagine (tidligere ProData Consult), købt Asseco Danmarks IT-konsulentaktiviteter.

News

DSB og emagine indgår 4-årig strategisk aftale på nearshore IT-konsulenter

emagine har netop indgået en ny rammeaftale med DSB, der gør emagine til Nearshoring ressource-partner for DSB. Den nye tildeling betyder, at emagine fremadrettet bliver leverandør af IT-konsulentydelser leveret af Polske eksperter primært indenfor IT-udvikling, maintenance, operations og support.

Patrick Sorrentino, Trine Holm Rasmussen, Rikke Bang, Anders Gratte with south harbour Copenhagen in the background.
News

emagine går sammen med Peak Consulting Group og styrker positionen inden for it- og managementkonsulentydelser

Det danske it-konsulenthus emagine offentliggør opkøbet af det nordiske management konsulenthus, Peak Consulting Group. Hermed styrker emagine sin profil yderligere som en førende Europæisk udfordrer til de store etablerede it- og management konsulenthuse. Opkøbet er emagines sjette på under tre år.

emagine logo
News

ProData Consult skifter navn til emagine

Efter fem markante opkøb på få år og markant markedsvækst har ProData Consult valgt emagine som nyt navn. Navneskiftet sker for at etablere en fælles identitet og møde kunder og medarbejdere med samme navn på tværs af alle europæiske nøglemarkeder.

Anders Gratte er CEO i emagine
News

Årsresultat 2021: emagine styrer mod den europæiske superliga

Det danske it-konsulenthus emagine (tidligere ProData Consult) præsterede i 2021 endnu en gang tocifret vækst på alle nøglemarkeder, og selskabet rundede for første gang 2 mia. kr. i årlig omsætning, fremgår det af årsrapporten, der blev offentliggjort 14. juni 2022.